Za dlaku izbegnuta tragedija kod Rafinerije nafte! Prevrnula se cisterna ispunjena bitumenom: Očevidac OTKRIO DETALJE NESREĆE!

Autor: S. S.

Hronika

27.11.2020

05:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač cisterne povređen je juče oko 11 časova, kad se teretnjak koji je vozio prevrnuo na Pančevačkom putu, kod Rafinerije nafte. On je prošao sa lakšim povredama, a pukom srećom ni po druge vozače nije bilo težih posledica.

RepublikaFoto: Republika
Sreća u nesreći: Vozač lakše povređen

Kako smo saznali na licu mesta, u cisterni je bio bitumen, pa zato nije došlo do eksplozije, a vozač se kretao iz pravca Pančeva.

- Nedaleko od semafora izgubio je kontrolu nad volanom i pokušavao da ukoči, ali nije uspeo i vozilo je nastavilo da se kreće levo ka industrijskoj zoni, pa je oborio banderu i od siline udara se prevrnuo u suprotnoj traci. Na tom mestu na manje od 20 metara stajali su drugi automobili jer je za njih bilo crveno svetlo i pukom srećom cisterna ih nije zakačila - ispričao je očevidac za Srpski telegraf.

Vatrogasci i policija brzo su stigli na lice mesta i izvukli vozača iz kabine, kojem je glava bila krvava, ali je bio svestan i dobro se osećao, pa ga je Hitna pomoć zbrinula zbog posekotina na glavi.

"Parking servis" odvukao je kamion na tehnički pregled, a daljom istragom biće otkriven uzrok nesreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading