(FOTO, VIDEO) LUDO JE VOLELA ŽIVOT I BILA STALNO NASMEJANA: Tragično stradaloj Minji drugari hoće da posvete mural u školi

Autor:

Hronika

26.11.2020

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Minja Draganić u bolnici podlegla opekotinima usled infekcije zatekla je sve nas koji smo pratili njen oporavak od trenutka kada je uz pomoć hrabrih radnika izvučena iz požara u soliteru na Dorćolu. Davali smo krv, apelovali na sav glas da se novčano pomogne devojčici i njenoj porodici koja je za nekoliko minuta ostala bukvalno bez svega, iako je nismo poznavali. Posebna je priča koliko su ginuli Minjini drugari koje je stekla tokom skolovanja u OŠ "Braća Baruh" i u Osmoj beogradskoj gimnaziji.

RepublikaFoto: printscreen
Minja sa drugaricom

Minjine drugarice i drugovi stampali su plakate sa žiro računom za pomoć i po mnogim beogradskim školama pokrenuli humanitarne akcije da bi hrabra devojčica posle bolnickog lečenja imala gde da se vrati. 

Minja je trenirala odbojku i bila je kadetkinja OK " Obilić" pa je i Odbojkaški savez Srbije uzeo ucešće u akciju za pomoć. Mnoštvo odbojkaskih reprezentativki su izdvojile po nekoliko svojih plata da joj pomognu. 

 
Foto: printscreen

Svi oni koji su je znali, sada se sa neizmernom tugom opraštaju od Minje Draganić potresnim porukama na drustvenim mrežama, a Jovana jedna od njenih najboljih drugarica objavila je kratak Minjin snimak iz šetnje gde se samo nekoliko meseci pre smrti radovala zivotu i uživala sa prijateljicom pred njihov ulazak u devojaštvo. 

Foto: printscreen

- Reći ću samo da si bila divna osoba, uvek spremna da pomogneš. Borila se koliko si mogla i bila hrabra. Niko neće zaboraviti prelepog anđela koji je uvek bio nasmejan - napisala je Jovana na jednoj u nizu fotografija za Minju. 

Minjini prijatelji rešili su da joj posvete mural, te će najverovatnije on biti urađen na OŠ" Braca Baruh" koju je završila. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading