SLUČAJNO UPUCAO DRUGA! Mislio da je divlja svinja, pa nehotice uradio OVO!

Autor: Informer, Republika

Hronika

21.11.2020

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Č. (53) iz Gornjeg Dušnika kod Gadžinog Hana optužen je za ubistvo iz nehata jer je u avgustu, tokom lova na divlje svinje, sticajem nesrećenih okolnosti ubio prijatelja Predraga M. (53).

RepublikaFoto: pixabay.com

Tokom istrage utvrđeno je da se Miroslav kobnog dana okliznuo i da je nehotice ispalio dva hica u druga. Osnovno javno tužilaštvo u Nišu tražilo je da se on kazni sa godinu dana zatvora.

Ova tragedija se dogodila 16. avgusta, oko 11 sati, u ataru sela Kaletinac, opština Gadžin Han, gde su Miroslav i Predrag bili u lovu.

U tužilaštvu kažu da je Miroslav tada bio na poziciji "Čisto vreme", kada je na radio-stanici čuo da lovci teraju divlje svinje u njegovom pravcu.

- Čuo je šuškanje s leve strane, pa se okrenuo i otkočio pušku "boksericu", kalibra 12 milimetara. Usmerio je oružje ka mestu odakle je čuo zvuk, misleći da je tamo divlja svinja. Držeći prst na oba obarača, krenuo je nekoliko koraka napred, ali se okliznuo i povukao obarače, istovremeno ispalivši dva hica u pravcu žbuna, gde se zadesio Predrag - kažu u Tužilaštvu.

 
Kako je pokazala odbukcija, Predrag je dobio teške povrede, koje su izazvale masivno krvarenje, zbog čega je preminuo na putu do ambulante.

Kako je pokazala odbukcija, Predrag je dobio teške povrede, koje su izazvale masivno krvarenje, zbog čega je preminuo na putu do ambulante.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading