UHAPŠENA "MADAM": Podvodila devojku za 50 evra, a evo šta joj je još radila

Autor: Republika

Hronika

19.11.2020

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

E. P. (29) iz Podgorice uhapšena je juče zbog sumnje da je izvršila krivična dela trgovina ljudima i posredovanje u vršenju prostitucije. Ona se, naime, sumnjiči da je ženu iz Srbije primoravala na prostituciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

– Osumnjičena je oštećenoj pretila da će objaviti kompromitujuće snimke i da će je prijaviti zbog nezakonitog boravka u Crnoj Gori, te je tako prinuđivala da se bavi prostitucijom i da pruža seksualne usluge licima sa kojima je E.P. ugovarala sastanke - navedeno je u saopštenju policije.

Novčani iznos koji je ugovarala sa klijentima za pružanje seksualnih usluga je iznosio 50 evra, a lokacije na kojima su pružane seksualne usluge su najčešće bile stanovi klijenata u navedenim gradovima kao i u iznajmljenom stanu osumnjičene u Podgorici.

 

 

- Osim toga, krivično delo posredovanje u prostituciji E.P. je izvršila na štetu ženske osobe, na način što je, sumnja se, navodila i učestvovala u njenoj predaji licima radi vršenja prostitucije. Ona je sa licima  odnosno klijentima dogovarala cenu pružanja seksualnih usluga a koja je iznosila 50 evra po satu -  piše u saopštenju Uprave policije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading