Ubijeni " škaljarac" prljavi novac svoje bande uvodio u legalne tokove, pratio berzu i svetsku ekonomiju: Zbog devojke se preselio u Belvil, zvali su ga Lepi Boki

Autor: A. P.

Hronika

17.11.2020

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšeg "Pink Pantera" i "škaljarca" Bojana Mirkovića (35) u naselju Belvil iza tržnog centra "Delta siti" na Novom Beogradu u četvrtak je likvidirao ubica koji ga je već izvesno vreme pratio. Sačekušu u elitnom delu grada za ubicu su isplanirali nalogodavci iz ljutog suparničkog "kavačkog" klana kao i njegov beg biciklom koji je vežbao po sličnim strepeništima, a nije isključeno da je isprobao i ono sa snimka kojim je "preleteo" nakon što je likvidirao Bojana , saznaje Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Republika
Bojan Mirković

Policija sa svim bezbednosnim strukturama ispituje sve veze ubijenog mladića koji je kako saznajemo bio mozak novčanih operacija svoje grupe. 

- Bojan je bio izuzetno upućen u ekonomiju i bio je svestran i radoznao, voleo je i tehniku. Sve što je trebalo da se petlja sa novcem to je on radio, sve transakcije je obavljao i izgledalo je kao da znanje ima u malom prstu. Pratio je kretanja na berzi i verujem da je za svoju kriminalnu grupu, kojoj je pripadao, prebacivao novčana sredstva sa raznih računa na druge, da bi sav novac ušao u legalne tokove- otkrio je za Srpski telegraf izvor blizak istrazi.

Na drugoj strani, Bojan je bio veoma društven i omiljen među drugarima, ali i pripadnicama lepšeg pola. Često je sedeo u jednom restoranu u naselju Belvil, ali i po drugim restoranima i kafićima po gradu, a zvali su ga Lepi Boki jer je devojke samom pojavom ostavljao bez daha.

 

 

 

- Sve devojke su padale na njegov šarm, jer je bio izuzetno pametan, duhovit i nenametljiv. Vodio je računa o fizičkom izgledu i voleo je da bude doteran. Nosio je sportsku odeću preko dana za neobavezne prilike, ali za svaki odlazak u banku ili na poslovne sastanke oblačio je košjulje i pantalone. Išao je stalno u teretanu i rudio se da vodi zdrav život. Devojkama se uvek  dopadao na prvu loptu i stalno su se raspitivale kod njegovih drugova sa pitanjima: "Ko je ovaj lepi", "Jel lepi slobodan", a muškarci su ga voleli jer je bio odmeren i veoma lepo vaspitan- ispričao je za Srpski telegraf bivši Mirkovićev komšija i drugar sa drugog kraja grada u kom je "škaljarac" stanovao do pre nekoliko godina.

-Znate Boki se sa Karaburme na kojoj je odrastao, zbog devojke preselio u Belvil. Voleo je mnogo svoju devojku  i bio joj je odan, a njoj je zbog posla lingviste bilo bolje da živi na Novom Beogradu. Brzo se i sam navikao na kraj i lepo je organizovao život u novom okruženju, koje mu je na kraju došlo glave- zaključio je izvor Srpskog telegrafa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading