DILERI PADAJU ŠIROM VOJVODINE: Policija uhapsila kriminalce iz Novog Sada i Kule, "valjali" prah, tablete, marihuanu,...

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

17.11.2020

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađanin M. S. (28) uhapšen je pošto je policija u kući, u okolini Novog Sada, u kojoj on neprijavljeno boravi, pronašla 56 grama amfetamina, 59 grama marihuane, digitalnu vagu i novac za koji sumnja da je stečen prodajom droge.

RepublikaFoto: pixabay.com
Lisice (Ilustracija)

Sumnja se, takođe, da je M. S. prethodno prodao 11 grama amfetamina 52-godišnjaku iz Banatskog Aranđelova, a 5,5 grama ovog narkotika 38-godišnjem Novosađaninu.

Kod obojice je pronađen amfetamin i protiv njih će biti podnete krivične prijave za neovlašćeno držanje opojnih droga, saopštila je novosadska policija.


M.S. se tereti za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i u roku od 48 sati biće Višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

A. R. (46) iz Kule uhapšen je pošto je policija kod njega pronašla 100 tableta za koje sumnja da su ekstazi.


Potom je u njegovom stanu pronašla još 107 grama praha za koji se sumnja da je amfetamin, 52 tablete za koje se sumnja da su ekstazi, 45 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, kao i vagicu za precizno merenje, saopštila je Policijska uprava Sombor.

Uhapšeni se tereti za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden u Više javno tužilaštvo u Somboru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading