SASLUŠANA SESTRA POZNATE VODITELJKE: Otkrila kakve joj je bolesne stvari radio bivši

Autor: Kurir, Republika

Hronika

17.11.2020

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

J. M. (22) dala izjavu u Višem tužilaštvu u Požarevcu i detaljno ispričala kako ju je nekadašnji emotivni partner seksualno zlostavljao

RepublikaFoto: facebook.com
Mališa R., osumnjičen za silovanje

Devojka J. M. (22), sestra voditeljke Ane Mihajlovski, koja je pre mesec dana prijavila da ju je silovao bivši dečko M. R. (33), saslušana je u Višem tužilaštvu u Požarevcu i detaljno je opisala pakao kroz koji je prošla, saznaje Kurir. Podsetimo, krajem oktobra J. M., inače sestra po ocu poznate voditeljke, prijavila je policiji da ju je nekadašnji partner pretukao i silovao u stanu u Požarevcu. Preplašenu i u 

- Poznajem M. R. Ranije smo bili u vezi, ali smo raskinuli. Odnos nam je bio vrlo turbulentan, često smo se mirili i ponovo svađali, a povremeno smo se viđali i nakon raskida - navodno je ispričala J. M. u tužilaštvu, koja s Anom Mihajlovski, iako su bliske rođake, nema kontakt.

Ona je rekla da ju je kobnog dana bivši pozvao da se vide u gradu.

 

Osuđivan čak osam puta

Osumnjičeni je na saslušanju tvrdio da nije silovao bivšu devojku, te da je ona pristala da imaju seks. M. R. je osuđivan čak osam puta, a ove godine mu je izrečena trogodišnja zatvorska kazna zbog nasilja u porodici.

- Pristala sam da se sastanem s njim. Bili smo u gradu, popili piće, a išli smo i u Svilajnac u šetnju. Kad smo se vratili u Požarevac, predložio je da idemo kod njega u stan. Otišli smo, a on je počeo da insistira da imamo seksualne odnose - objasnila je žrtva šta se dešavalo tog dana, ali i večeri.

- Nisam želela odnose s njim, što sam mu i rekla, ali je on insistirao. Pokušavala sam da mu objasnim da neću, a kad sam krenula ka vratima, nasrnuo je na mene i postao je nasilan. Opirala sam se, ali pretio mi je i udarao me, a imao je i pištolj. Na kraju me je silovao - navodno je ispričala na saslušanju J. M.

Izveštaj lekara

Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu, koje vodi istragu, dostavljen je i lekarski izveštaj.

- J. M. je odmah po prijavi zlostavljanja pregledana kod lekara, a povrede koje su navedene u izveštaju potvrđuju njenu priču i odgovaraju povredama koje se mogu zadobiti prilikom silovanja - navodi izvor Kurira.

Kako je rekla, nakon seksualnog zlostavljanja smogla je snage da zatraži pomoć i spase se.

 

 

- Pošto sam imala povrede po telu, koje su me mnogo bolele, molila sam M. R. da ode do apoteke i kupi mi neke lekove. Posle mojih preklinjanja on je pristao, a ja sam taj odlazak iskoristila da pozovem roditelje i kažem im gde sam i šta mi se dogodilo. Mama je došla po mene i prijavile smo ga policiji, iako ga se bojim - dodala je ona.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading