BRUTALAN NAPAD U SELU BOŠNJANE KOD VARVARINA: Pljačkaš umalo nije zaklao brata Bakija Anđelkovića!

Autor:

Hronika

14.11.2020

05:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U selu Bošnjane kod Varvarina za sada nepoznati muškarac napao je nožem u njegovoj kući Dragana Malezića (64), koji je inače brat od rođene tetke političara i biznismena Zorana Bakija Anđelkovića.

RepublikaFoto: youtube.com/ Novo jutro
UDARILI MU NA ROĐAKA: Zoran Anđelković

Povređeni muškarac hitno je prebačen na hirurgiju Opšte bolnice u Kruševcu, gde mu je ukazana pomoć i gde je hospitalizovan. Mučki napad se dogodilo u petak oko četiri sata ujutro, kada je nesrećni čovek krenuo da obiđe nepokretnu majku u pomoćnoj kući.

- Onako sanjiv je ušao u hodnik kod majke, a na njega je nasrnuo njemu nepoznat muškarac s nožem. Ubo ga je u vrat i krenula je da šiklja krv. Napadač je pobegao, a Dragan je zavriskao i zajaukao. Probudio je i majku i suprugu, koja je pozvala komšiju da Dragana preveze do lekara. Čula sam da je u pitanju neki izrazito visoki muškarac, a kojih je godina, ni Dragan nije siguran - ispričala je za Srpski telegraf rođaka i komšinica porodice Malezić.

Što se tiče motiva, komšije smatraju da je napadač pljačkaš koji je mislio da će naći novac u njihovoj kući, ali i da je ispratio kretanje porodice Malezić i iskoristio noć za pljačku, misleći da će mu tada biti najbezbednije da uđe u kuću jer je baka sama i skoro nemoćna.

- Dragan nije siromah, imao je novca iako mu je invalidska penzija mala. Supruga mu radi u dobroj firmi, a imaju i plastenike, u kojima su ranije gajili paprike i druge proizvode, a sada kukuruz i pšenicu. Dragan je sada oboleo, operisao je tumor i i dalje ima zdravstvene probleme. Mislimo da je taj koji ga je napao tražio pare jer Dragan nema neprijatelje koji bi mu naneli zlo iz drugog razloga - istakla je rođaka nesrećnog Malezića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading