TRI MISTERIOZNE SMRTI NOĆAS U BEOGRADU: Kamiondžija, portir i žena pronađeni mrtvi na različitim lokacijama

Autor: Tanjug

Hronika

13.11.2020

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu se sinoć dogodila jedna saobraćajna nesreća u kojoj su dve osobe lakše povređene, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Foto: Ilustracija

Udes se dogodio u 20.51 na uglu Bulevara oslobođenja i Kneginje Zorke. Dve osobe su lakše povređene, a jedna od njih, žena stara 48 godina, prevezena je u Urgentni centar. Hitna pomoć je u toku prethodne noći na teren poslala 21 ekipu koje su intervenisale 84 puta, od kojih 10 na javnim mestima. Za pomoć su se u velikom broju javljali i bolesnici oboleli od kovid-19.

Tri smrti

Lekari Hitne pomoći noćas su imali pune ruke posla. Kako se saznaje imali su nekoliko konstatacija smrti, a za neke se još ne zna tačan uzrok. Naime, u Makišu, zatečen je mrtav vozač u kamionu oko 3.21 sati. Muškarac je starosti oko 55 godina, objavio je Telegraf. 

Skoro sat vremena kasnije u Ulici Gavrila Principa 75, u jednom hostelu, zatečen je mrtav portir star oko 65 godina. Kako se saznaje nisu ga videli na kamerama duže vreme, pa su došli da provere. Sumnja se da je nesrećni muškarac vlasnik hostela. Nepunih sat kasnije, lekari Hitne pomoći konstatovali su smrt u Ulici Branka Momirovića. Pronađena je mrtva ženska osoba B. N. od 60 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading