NARKO-DILER POZNATIH UHAPŠEN SA KOKAINOM! Estrada na SASLUŠANJU! Ove poznate ličnosti su PRVE NA UDARU

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija snimala kako Garabet H. (38) odnosi drogu na adrese poznatih estradnih ličnosti koje će biti ispitane.

Dilovanje droge (Ilustracija)

Diler droge Garabet H. (38) uhapšen je u ponedeljak uveče ispred tržnog centra BIG Rakovica sa 20 grama kokaina, ali je ubrzo pušten na slobodu iako mu je ista količina ovog narkotika pronađena i u stanu. On je inspektorima rekao da je ta droga za njegovu ličnu upotrebu, a sumnja se da je njome snabdevao mnoge poznate ličnosti na našoj estradnoj sceni.

Te večeri inspektori koji su izvesno vreme pratili Garabeta očekivali su da će ga uhvatiti na delu, odnosno prilikom primopredaje droge u tržnom centru. Međutim, on ih je primetio, pa je kesicu bacio i počeo da beži, ali su ga oni ubrzo uhvatili i stavili mu lisice na ruke iako je pružao otpor.

- U policiji je rekao da je 20 grama kokaina visoke čistoće za njegovu ličnu upotrebu iako je u njegovom stanu pronađena ista količina. Nije hteo da oda svoje dobavljače, a kamoli da kaže kome je hteo da ga proda. Njegov moćni advokat ubrzo je uspeo da ga iščupa iz pritvora i sada je ponovo na slobodi - priča za naš list izvor iz istrage.

Poreklom Jermen

Garabet H. rođen je u Beogradu, roditelji su mu iz inostranstva, a po prezimenu se sumnja da je poreklom iz Jermenije. Zaposlen je u jednom velikom javnom preduzeću, u kom ima veliku platu.

Takođe, Garabet H. ima veoma moćne ljude za saradnike, a sumnja se da je radio za jedan voždovački klan.

- Tokom prismotre inspektori su Garabeta uhvatili kako odnosi drogu na adrese nekoliko estradnih ličnosti, koje će uskoro biti ispitane, a sumnja se da su oni samo deo jednog velikog kruga poznatih koji se duže vreme drogiraju bez sankcija, a snabdeva ih uhapšeni - naglašava naš izvor.

NIJE HTEO DA ODA SVOJE KLIJENTE, A ZAHVALJUJUĆI JAKIM VEZAMA, PUŠTEN IZ PRITVORA

Kriminolog Dobrivoje Radovanović naglašava za naš list da je nemoguće da je Garabet držao 40 grama kokaina za ličnu upotrebu i da tužilaštvo treba da sprovede detaljnu istragu.

- Pa i da je nosio drogu samo za sebe, zašto je išao u tržni centar sa 20 grama? Da je za njega, imao bi samo jednu dozu ili dve najviše. To je veoma lepa količina za preprodaju. Kokain je veoma skupa droga i, ako je istina, nije ni čudo što je snabdevao baš estradne ličnosti koje imaju mnogo novca, a estrada je prepuna korisnika droge. Međutim, ima i moćnih ljudi u politici koji su korisnici narkotika i oni su verovatno ti koji štite svoje dilere od ruku pravde. Ipak, treba ispitati i da li je sarađivao i s nekim policajcima - ističe Radovanović za Srpski telegraf.

Poznati koji su pali zbog droge

RepublikaFoto: Printscreen/E stock/D. Kadić/V.Lukić
Estradnjaci hapšeno zbog droge

- Folk pevač Marko Bulat uhapšen je sa suprugom Marijom u avgustu 2017. u Baru jer je u tašni njegove žene nađena manja količina kokaina i marihuane. Oboje su saslušani, a Marija je tvrdila da su narkotici za njenu upotrebu, pa su oboje pušteni i protiv nje je podneta samo prekršajna prijava, a to je već drugi put da su hapšeni zbog kokaina

- Reper Stefan Đurić Rasta trenutno je u pritvoru jer se kod njega i B. L. početkom oktobra pronađeni skank i kokain. Protiv njih se vodi istraga zbog sumnje da su dilovali narkotike, a za to delo zaprećena je kazna od tri do 12 godina zatvora

- Glumac Branko Bane Vidaković uhapšen je u julu sa I. M. zbog 30 grama heroina, a u njegovom stanu pronađene su dve vagice i još 10 grama pomenute droge. Dok je I. M. zadržan u pritvoru, Bane je pušten da se brani sa slobode, a tereti se za držanje droge za ličnu upotrebu, za šta mu preti novčana kazna ili zatvor do tri godine

- Branislav Bojović, frontmen grupe Sanšajn, osuđen je 2016. godine na 10 meseci kućnog zatvora zbog napada na pripadnike Interventne jedinice i posedovanja spida u aprilu 2014. godine kod Ade Ciganlije

- Glumac Viktor Savić uhapšen je u februaru 2016. u centru Beograda. On je kupio 1,3 grama marihuane, dok je 0,48 grama hašiša već imao kod sebe. Tokom suđenja Savić je potvrdio da je droga bila njegova, ali je rekao i da nije znao da je zabranjeno imati je. Osuđen je na novčanu kaznu od 60.000 dinara zbog posedovanja droge.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading