"UŽASNA scena, žena je skroz bila zatrpana pod ŠUTEM, a muž odmah iza nje": Komšije otkrivaju detalje nesreće na Čukarici

Autor: blic.rs, republika.rs

Hronika

11.11.2020

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stariji bračni par, muškarac (77 ) i njegova supruga (75) koji su povređeni sinoć kada se u njihovom domu na Čukarici obrušio zid, pušten je na kućno lečenje, a uzrok nesreće se još utvrđuje.

RepublikaFoto: e-stock/S. NEDELJA
Foto: Ilustracija

Kako je “Blic” saznao od komšija koja žive u blizini, u Paštorvićevoj ulici gde je nezgoda dogodila, u toku je izgradnja stambenih objekata, tik iza kuće čiji zid se obrušio.

– Tu iza je gradilište, pola kuća pored te gde se obrušio zid su već srušene zbog izradnje zgrada ostalih, tako da moguće je da je to posledica radova – rekla je za “Blic” jedna od komšinica.

Žena bila zatrpana šutom

Inače, bračni par je sinoć ostao zaglavljen u svom domu kada je došlo do obrušavanja, a njihov komšija Darko Joksić je bio prvi koji im je pritekao u pomoć.

– Oni su ostali zaglavljeni unutra, mi nismo mogli da uđemo pa smo razvalili vrata i otvorili. Ključ je bio iznutra, ali oni ljudi nisu mogli da dođu do izlaznih vrata – naveo je Darko za “Novosti”.

Nakon što je komšija koji inače živi u istoj kući samo na drugom spratu, uspeo da stigne do muškarca i žene, primetio je da je ona zatrpana šutom, ali i njen muž.

– Gospođa je bila do pola zatrpana šutom, a gospodin je bio iza nje. Njega smo prvo oslobodili pošto je on bio u težoj situaciji, kada smo njega oslobodili, onda smo nju otrpali – naveo je hrabni Darko.

Malo pre nezgode napustili sobu

Na svu sreću, njegova porodica i on nisu pretrpeli posledice ovog rušenja.

– Dva minuta pre nego što se ovo desilo mi smo otišli iz te sobe. Kada sam video da su svi na okupu od moje porodice, krenuli smo da vidimo šta se desilo sa komšijama. Čuli smo komšiju i normalno da smo pomogli – naveo je Darko za “Novosti”.

Bračni par je u nezgodi zadobio lakše povrede, a njih dvoje su sinoć preveženi na Urgentni centar.

– Nakon urađene dijagnostike oni su otpušteni na kućno lečenje – rekli su iz Urgentnog centra za “Blic”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading