SASLUŠANJE NASTAVNIKA MILUTINA C. IZ BRUSA ZBOG PRIJAVE ZA NAPAD NA UČENICU

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavnik muzičkog vaspitanja Milutin C. (64) iz Brusa danas će biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u ovom gradu zbog pedofilije. On je osumnjičen da je učenicu V. S. (10) iz Velike Grabovnice dodirivao po grudima dok joj je u svojoj kući držao čas sviranja frule.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Milutin C.

Milutin je poznat u celom Brusu kao osnivač kulturno-umetničkog udruženja Kopaonička frula - Brus, u kojem mladi članovi sviraju frulu i igraju folklor.

On se redovno hvali snimcima iz svoje kuće, u kojoj se vide deca kako sviraju frule, uz koje uvek pobere brojne simpatije meštana Brusa. Nije poznato da li je, osim krivičnog dela za koje je osumnjičen, počinio još neko za koje ga niko nije prijavio s obzirom na to da su deca u njegovom stalnom okruženju.

Majka desetogodišnje devojčice V. S. (10), koja je bila na času frule kod osumnjičenog Milutina, prijavila je policiji kako joj je ćerka ispričala da ju je nastavnik muzike dodirivao u predelu grudi, zavlačeći joj ruke ispod majice. Sve se, navodno, dogodilo u kući osumnjičenog, gde je i održan čas. U tom trenutku su bili sami u kući.

On je nakon toga odmah uhapšen i određen mu je pritvor do 48 sati, a njegovo saslušanje se očekuje danas. Osumnjičen je da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad detetom, a oštećena devojčica je dala iskaz Centru za socijalni rad.

Osim što je muzičar, Milutin C. je i slikar, freskopisac i dubokorezac. Ima i svoj kanal na Jutjubu i u više navrata je govorio za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading