(FOTO, VIDEO) OKORELI KRIMINALAC! SRBIN MEĐU TOP 3 MAFIJAŠA ŠPANIJE: Objavljen snimak hapšenja MMA borca STEFANA MILOJEVIĆA

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler i MMA borac Stefan Milojević (29) uhapšen je u januaru ove godine na Palma de Majorki zbog trgovine narkoticima i organizovanog kriminala, koji se odvijao pod plaštom njegovog bajkerskog kluba United tribuns. Španski mediji sada su objavili snimak njegovog hapšenja i svrstali ga među tri najveća kriminalca koja su uhapšena u njihovoj zemlji.

RepublikaFoto: printscreen/Youtube, Društvene mreže
Stefan Milojević

Bivši sportista proglašen za šefa bajkerske bande koja se bavila dilovanjem narkotika po noćnim klubovima.

U tom video-zapisu vidi se kako španski specijalci obavljaju premetačinu po stanu Srbina zajedno sa pripadnicima Evropola. S njim je zatečena i misteriozna devojka.

Stefan je inspektorima odmah rekao da zna engleski i da je iz Nemačke, a nakon toga su ga upitali za uramljenu fotografiju iz ringa.

 

 

 

Anđeli pakla najveći protivnici

Stefan Milojević uhapšen je u akciji španske policije protiv trgovaca drogom i organizovanog kriminala u Palma de Majorki, Taragoni, Valensiji i Barseloni. On je bio predsednik i osnivač bajkerskog kluba United tribuns, koji je obezbeđivao brojne klubove i bordele u Španiji. Na taj način banda je ubacivala svoje ljude, koji su u ovim objektima dilovali narkotike. Milojevićeva grupa poznata je i po nasilnom obračunu sa konkurentima, među kojima su im najveći protivnici Anđeli pakla.

Nakon toga inspektor Evropola pita Stefana da li mu je telefon koji su pronašli šifrovan, a on mu odgovara da je to običan telefon, ali inspektor to negira.

Policija u Stefanovom stanu zaplenila oružje, policijske uniforme, drogu u tabletama

Inspektor je potom pred kamerom objasnio da se takvi telefoni koriste za komunikaciju sa bandom i da ga neće dodirivati jer tako može da se pošalje alarm ostalim telefonima članova bande.

Slavna fudbalska porodica

Stefan Milojević rođen je u Francuskoj 1991. godine. Odmalena je krenuo stopama oca Gorana Milojevića i trenirao fudbal, a sa samo 24 godine, nakon što je igrao za Teleoptik, Košice, BSK Borču i Bežaniju, oprobao se i u Škotskoj (Erdi, Morton). Nakon kratke epizode u Zlate Moravce, završio je karijeru i prešao na MMA. Njegov otac Goran igrao je za Crvenu zvezdu i Partizan, dok je njegov stric Vladan Milojević poznati bivši fudbaler i najbolji trener Zvezde u ovom veku. Rođeni brat oca njegove majke je legendarni fudbaler Partizana i trener Nenad Bjeković.

Nakon detaljnog pretresa stana Stefana i njegovu devojku smeštaju u policijska kola, a njega odvode u drugi stan u kojem mu nalaze druge dokaze da je lider kriminalne organizacije United tribuns.

Tamo pronalaze oko 2.000 evra, drogu u tabletama, ambleme njegovog moto-kluba za koje je rekao da su napravljeni u Bosni, policijske uniforme i značke, kao i oružje koje je Stefanova banda koristila za dilovanje droge.

RepublikaFoto: printscreen/Youtube, Društvene mreže
Borio se i u Španiji: Stefan prilikom ulaska u ring

U dokumentarcu su prikazana i hapšenja druge dvojice vođa kriminalnih organizacija, s kojima je Stefan Milojević svrstan u top tri uhapšena mafijaša u Španiji. U opisu filma je naglašeno da je do toga dovela iscrpna saradnja policije i brojnih bezbednosnih agencija, kao i da su sada španske ulice malo bezbednije.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading