HAPŠENJE NA GRANICI: Pokušali da prošvercuju garderobu, a vozač autobusa i ovo

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

10.11.2020

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Carinici su u poslednja dva dana sprečili krijumčarenje garderobe kombijem i autobusom koji su se uputili u Nemačku i Tetovo.

RepublikaFoto: Tanjug/M. NIKOLIĆ

Bugarin i sedam putnika na putu za Nemačku sinoć nisu ništa prijavili za carinu na Gradini, da bi carinici otkrili da su torbe suvozača prepune sumnjive odeće poznatih robnih marki.

Tu je bilo gotovo 100 raznih odevnih predmeta i to robnih marki "Najk, "Adidas", "Tomi Hilfinger", "Prada", "Kevin Klajn", "Puma", "Adidas" i "Lakost".


Dan ranije carinici su na Horgošu u autobusu danskih tablica koji se od Kopenhagena uputio ka Tetovu otkrili 36 kutija i sedam velikih crnih džakova punih nove muške garderobe robne marke "36 Boys".
 
 

Vozač autobusa je naveo da radi o pošiljkama koje su predate na prevoz a u njima su carinici pronašli 800 novih muških jakni, dukserica, trenerki, farmerki i majica pomenute robne marke, očigledno namenjenih daljoj preprodaji.


Protiv četrdesetdvogodišnjeg severnomakedonskog državljanina, vozača autobusa, pokrenut je prekršajni postupak, do čijeg će okončanja krijumčarena garderoba biti privremeno zadržana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading