OTKRIVAMO, OVAKO JE DOŠLO DO HAOSA NA DORĆOLU: Vozača BMW uhvatila strašna panika - BUKTINJU OD KOLA OSTAVIO NA PUMPI

Autor:

Hronika

09.11.2020

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas oko 18 časova u Dunavskoj ulici na Starom gradu na benzinskoj pumpi zapalio se automobil marke "BMW". Srećom, brzom reakcijom vatrogasne jedinice izbegnuta je eksplozija koja bi sa sigurnošću napravila havariju u tom delu grada.

RepublikaFoto: A. Nalbantjan
Zapaljen BMW

Naime kako je "Republika" došla do najnovijih saznanja, vozač koji je upravljao "BMW 5", zapalio se oko 18 sati dok je bio u pokretu, da bi potom nekako došao do benzinske pumpe u Dunavskoj ulici u Starom gradu, te tu izleteo iz zapaljenog vozila.

Auto je počeo da gori još u pokretu, a vozač je u panici stao na pumpu i izleteo iz vozila. Ovakav nepromišljeni potez mogao je da izazove još veću nesreću da požar nije brzo ugašen brzom intervencijom vatrogasaca.

Verujemo da je vozač bio uplašen u trenutku kada se vozilo zapalilo. Ali stati na pumpu u takvoj situaciji nije nimalo inteligentno.

Podsećamo da je ceo kvart bio blokiran, čak je naređena i evakuacija. No, po sreću mnogih sve se dobro završilo te se saobraćaj vrlo brzo vratio u normalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading