Policija moli sve građane: Ako su i vas prevarili HITNO se javite u stanicu na Zvezdari

Autor:

Hronika

30.10.2020

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su R. J. (1991) i Dž. J. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da su na teritoriji Srbije izvršili više krivičnih dela prevara.

Foto: MUP Srbije
Prevaranti

Kako se sumnja, oni se terete da su na Fejsbuku napravili profil „Hodža Mair“ sa koga su nudili pomoć ljudima u rešavanju različitih problema kao i skidanje crne magije. Sa zainteresovanim građanima komunikaciju su, kako se sumnja, nastavljali preko mobilnih aplikacija i tom prilikom dogovarali dolazak kod njih kako bi im navodno rešili probleme.

Takođe, od njih su zahtevali da za ugovorenu seansu pripreme određenu količinu deviznog novca ili zlata.

Po dolasku u stan, prilikom izvođenja obreda, osumnjičeni bi iskoristili nepažnju i lakovernost klijenata, neprimetno uzimali novac ili zlato i izlazili iz stana oštećenih.

Osumnjičenima je određen pritvor do 30 dana.

Pošto se sumnja da ima više oštećenih na teritoriji Republike Srbije, mole se građani koji imaju saznanja ili prepoznaju osumnjičene za ovo krivično delo, da se jave Policijskoj stanici Zvezdara na broj telefona 011/281-0007 od 8 do 15 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading