UHAPŠENE KOLOVOĐE KRVAVOG PUTA DO PARAGVAJA: Srpska policija stala na put krivcima za smrt sedmoro migranata

Autor: Republika

Hronika

29.10.2020

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici, a u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su dve osobe zbog sumnje da su organizovali nedozvoljen prelaz državne granice za sedam ilegalnih migranata čiji su posmrtni ostaci pronađeni u kontejneru u Paragvaju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Hapšenje (Ilustracija)

Uhapšeni su državljanin Maroka H. M. (1990) i državljanin Alžira S. K. (1991) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Oni se terete da su u dogovoru sa drugim NN licima migrante smestili u kontejner za transport robe u voznim kompozicijama kako bi izbegli granične kontrole Republike Srbije sa Republikom Hrvatskom.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading