Transvestit je bio ljubomoran na žrtvu jer je spavao sa drugim devojkama: "Kako si se proveo juče? Sigurno si je vodio u stan na j*bačinu. Ljubio si je i mazio"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnjem suđenju transvestitu Goranu Abdulovu (36), koji je optužen da je 7. jula 2018. godine u Zemunu nožem nasmrt iskasapio studenta Marka Radovića (24) iz Bosne i Hercegovine, pregledane su sms poruke koje je Abdulov slao žrtvi.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Goran Abdulov poznat kao Jovanica transica

Markov broj u Goranovom telefonu bio je memorisan pod imenom "Zlo sebično pakosno", a u sms-ovima je prikazano da se Abdulov više puta dopisivao sam sa sobom jer ga je tadašnji dečko ignorisao, ali i da je dolazio kod njega u stan nepozvan.

Iz sms pokruka koje su pročitane pred sudom jasno se vidi da je Abdulov bio ljubomoran na Marka što spava sa drugim devojkama, a njega iskorišćava za novac i mrzi što nije žensko. Naročito ga je pogađalo to što je provodio čitave noći, čekajući do zore, da se student vrati od neke druge devojke.

- Zaista sam ok prema tebi. A tebi je žao jednu poruku na mene. Zašto mene kriviš što je neka f*ksica šutnula, a meni se smejes u lice kada plačem - napisao je Abdulov Marku 5. aprila.

 

 

 

- Ti samo odgovoriš na poruku kada neka devojka ili k*rva treba da dođe.

- Da te obavestim unapred da ću u četvrtak doći kod tebe, jer si sam rekao da ćeš doći u utorak, sredu. Jedva čekam da te vidim. Potrudi se da ne vidim krvave kurtone i uloške. To bi me dotuklo skroz - glasi poruka od 9. aprila.

- Koliko njih jebeš danas, sutra, pazi da te devojka ne vidi. Njoj daješ telefon da vidi, meni nisi nikad iako smo bili dugo zajedno - napisano je 10. aprila.

- Mene nikada nećes da j*beš. Samo kada neka k*rva treba da dođe pod menstruacijom i da smrdi. Tad možeš. Tada ni bog ne može da je zadovolji, samo ti - poruka od 11. aprila.

RepublikaFoto: facebook.com
Marko Radović

- Ja dolazim a ti me ostavi na pragu da me tvoje bolesne komšije gledaju da li sam on ili ona - napisao je Abdulov - glasi poruka koja je poslata dan kasnije.

14. aprila Marko je došao u posetu Abdulovu i sudeći prema porukama koje je ovaj posalo, između njih je došlo do nesuglasica:

 

 

 

- Ne možeš više ovako da dolaziš. Kako su te svi gledali, ja izašao sa tobom, ti pobeže kao da nisi sa mnom. Od sada ako hoćeš da dolaziš to radi kasno uvče ili ranom zorom - napisao je u poruci Goran Abdulov istog dana,  a zatim poslao još jednu poruku u kojoj se vidi da je ljut:

- Kako si se proveo juče? Sigurno si je vodio u stan na j*bačinu. Ljubio si je i mazio. Za nju se nisi brinuo "šta će reći komšije", a ja dolazim od maja prošle godine i meni sve prebacuješ. Juče si mi rekao da izgledam kao ku*va jer sam se obukla normalno.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Raphael

25.03.2022 10:23

Poremecen um . Dozivotno lecenje !