Policajcima iz Obrenovca je "fiat" bio sumnjiv, pa su ga zaustavili: Kada su otvorili prtljažnik usledio je ŠOK, a kod kuće vozača još veće iznenađenje

Autor:

Hronika

27.10.2020

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policja u Obrenovcu je prilikom kontrole vozila marke "Fiat" kod N.B. (47), iz ovog mesta, pronašla 5 kilograma kanabisa sakrivenog u dve plastične kante.

RepublikaFoto: youtube.com/Republika
Foto: Ilustracija

Policajcima je vozilo bilo sumnjivo te su prilikom opservacije terena zaustavili automobil i započeli pretres prtljažnika. Pored pomenutih plastičnih kanti gde je bio spakovan kanabis zapakovan u posebne plastične kese, pripadnici policije pronašli su i vagicu za precizno  merenje.

Potom je usledio pretres stana na adresu osumnjičenog gde su pronađene tri staklene tegle pune kanabisa. Ali, tu se istraga nije zaustavila. Pretres je nastavljen u njegovoj kući nedaleko od Obrenovca gde je pronađena još jedna kutija takođe puna kanabisa.

 

 

 

N.B. je određen pritvor u trajanju od 48 sati, a nakon veštačenja opojne droge on će uz krivičnu prijavu biti priveden u Tužilaštvo u Beogradu radi daljeg postupanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading