Dramatično spasavanje iz zapaljenog stana na Dorćolu: Hrabri moleri spasili devojčicu (15) sigurne smrti

Autor:

Hronika

27.10.2020

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar u kojem je izgoreo ceo stan dogodio se danas na Dorćolu, u Ulici Visokog Stevana pri čemu je teške opekotine zadobila devojčica (15).

RepublikaFoto: A. Nalbantjan
Vatrogasac na krovu zapaljenje zgrade

Prema nezvaničnim podacima, zapalio se stan na desetom spratu, a u njemu je bila zarobljena devojka.

Kako prenose mediji, nju su iz stana spasli radnici koji su radili na zgradi pored. Oni su videli dim i uputili su se ka zgradi gde je goreo stan, javlja Kurir.

Radnici su prvo hteli da uđu u stan sa unutrašnje strane da razvale vrate, ali su zbog vatre odustali od toga.

Kolege su mladića iz Pančeva vezale kanapom i sajlama, a on je uspeo da spase devojku tako što ju je spustio na terasu stana ispod.

 

Ona je sa ozbiljnim opekotinama prevezena na Kliniku za opekotine i plastičnu hirurgiju u Zvečanskoj. Vatrogasci pokušavaju da ugase požar i sa krova.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije lokalizovali su požar, a tri osobe su evakuisane, od kojih je jedna prevezena u Urgentni centar. Na licu mesta intervenisalo je 26 vatrogasaca spasioca sa šest vatrogasnih vozila. Dogašivanje požara je u toku, saopštio je MUP.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading