REPUBLIKA DOŠLA U POSED UZNEMIRUJUĆIH FOTOGRAFIJA: Ovo je havarisan "bmw" koji je u smrt poveo troje mladih kod Malog Iđoša!

Autor:

Hronika

25.10.2020

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Most obeležili tek posle stravičnog udesa...

RepublikaFoto: Republika/printskrin
Oni su nastradali u ovoj užasnoj nesreći

Troje mladih stradalih kasno noću u subotu 17. oktobra, u selu Lovćenac kod Malog Iđoša, Danila Dabanovića (22) i 17-godišnjakinje Bojanu P. i Milicu V. niko ne bi spasao ni da se za nesreću saznalo neposredno čim se dogodila, budući da je bmw kojim je Dabanović upravljao potpuno uništen od udara u betonski most i pada u kanal.  Poginuli Danilo i Bojana su bili iz Lovćenca, a Milica iz Vrbasa. 

Republika. rs je došla u posed fotografije smrskanog automobila koji je izvučen iz kanala, a koji je Dabanović pozajmio od svoje majke da poveze drugarice u noćni provod. Putem preko kanala su navodno išli jer on nije imao vozačku dozvolu, pa je hteo da izbegne eventualne policijske kontrole, dok su devojke svoje porodice slagale da idu jedna kod druge te noći. Kod Milice su pronađena dokumenta njene majke Marije, kojima je trebalo da pokaže da je punoletna pri ulasku u klub.   

RepublikaFoto: Republika
UŽAS Smrskan automobil

Stravični udes koji je sledio krv u žilama svima koji su čuli za njega, a pre svih porodicama mladića punog života i dve maloletne drugarice koje su imale nameru samo da se zabave te noći u klubu u Kuli, ostavio je mnogo otvorenih pitanja. Svakako su od strane javnosti i meštanja Malog Iđoša na odgovornost pozvani nadležni koji su "zaboravili" da propisno obeleže put i osvetle most, što je sasvim sigurno doprinelo nezapamćenoj tragediji u ovom kraju. Meštani kažu da je manjih nezgoda na istom mestu bilo i pre.

RepublikaFoto: Republika
Ova fotogafija nastala je jutro posle nesreće

- Strašno je što je trebalo da stradaju deca da bi se nadležni dozvali pameti da propisno obeleže put koji nije toliko prometan i koji još uvek i nije završen, a pušten je u rad. Pitamo se ko je projektovao ovaj most koji je noću potpuno neosvetljen i iznenada se nailazi na njega ukoliko se naglo skrene udesno. Mnogo puta su stariji ljudi iz ovog kraja otišli u njivu umesto na most, ali na sreću nije bilo smrtnih ishoda. Ovako kako su ga sada obeležili trebalo je da bude od kad je sagrađen most. Pošto ovo nije put prvog pririteta nije se mislilo na posledice i na to da se tu vozači zalete i da vrlo lako mogu da naprave havariju, kao evo ovu što je u smrt odvela jedva punoletnog momka i dve maltene još devojčice - ispričao je jedan od rođaka stradale B.P. iz Lovćenca.

Od pre nekoliko dana pedesetak metara pre mosta postavljen je znak za ograničenje brzine na 40 kilometara po satu uz znak opasnosti koji najavljuje radove na putu. Odmah zatim nailazi se na takođe novopostavljeni putokaz  i znak za obavezan smer, a zatim i na propisno obeležen put koji se radi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Senovic

26.10.2020 06:59

Црногорци ме мирују ни у Србији. Ћирилица- Сеновић