POLICAJAC IZ VRANJA DOBIO PRITVOR OD 30 DANA ZBOG 3 KRIVIČNA DELA: Prijavio ga taksista, a onda reagovalo i tužilaštvo

Autor: Kurir, Republika

Hronika

24.10.2020

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog tri krivična dela, ugrožavanje sigurnosti, ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, i krivičnog dela krađa po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom S.I.(1970) policijskom službeniku je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden tužilaštvu.

RepublikaFoto: pixabay.com/MUP

Osumnjičeni je saslušan upetak nakon čega je zamenik Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, odeljenja u Bujanovcu predložio pritvor do 30 dana. Osnovni sud u Bujanovcu je po tom predlogu rešenjem odredio meru pritvora, potvrdio je za Kurir portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju Miodrag Stojanović.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bujanovcu uhapsili su S. I. (1970) iz okoline Vranja, policijskog službenika Regionalnog centra granične policije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti, ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti i krađa.

Prema navodima policije, osumnjičeni koji je bio van službene dužnosti se tereti da je 22. oktobra ove godine, nakon kraće rasprave, napao taksistu koji ga je prevozio, tražeći da mu pokaže taksimetar, a potom mu uzeo torbicu sa novcem.

Takođe, S. I. se sumnjiči da je odgurnuo jednog od policijskih službenika, koji je po prijavi izašao na lice mesta.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden tužilaštvu.

Osumnjičenog policijskog službenika prijavio je taksista, navodeći da ga je policajac maltretirao u pijanom stanju, stoji u saopštenju OJT u Vranju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading