UBIJAJU, KOMADAJU TELA I SVE SNIMAJU, PA ŠALJU PROTIVNICIMA! Svi detalji o zloglasnoj mafijaškoj grupi KOJA BI DA ZAVODI STRAH U SRBIJI!

Autor: Republika

Hronika

23.10.2020

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mafijaška grupa koja namerava da zavlada Srbijom i koju čine okoreli kriminalci ojačala je u poslednje vreme uz pomoć ozoglešenog "kavačkog" klana ali i nekih službi iz državne bezbednosti, otkriva Republika.

Foto: Ilustracija

Prema našim saznanjima, ova kriminalna banda, ubijala je i komadala svoje žrtve, a snimke je slala suparničkim grupama.

Pored najtežih zločina, bave se i reketiranjem biznismena i investitora koji grade stambene objekte.

Njima se na dušu stavlja nekoliko likvidacija, a stoje i iza poslednje pucnjave u Beogradu, u garaži TC "Ušće", kada je teško ranjen Aleksandar Šarac.

 

 

O ovoj temi govorio je pre nekoliko dana i predsednik Vučić.

 

- I nemoj da nam ceo grad priča o tome kako je neko preko skaja (specijalni zaštićeni satelitski telefon, prim. aut) slao slike da je nekome odrubio glavu ili kako je neko nekome ne znam šta uradio, a da mi ne znamo da li je to istina ili nije, nego udri čekićem, maljem po glavi bandu mafijašku - poručio je šef države.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

Podsetimo, kako je Srpski telegraf ekskluzivno otkrio, mafijaši protiv kojih je predsednik Aleksandar Vučić najavio rat do istrebljenja - spremaju odmazdu.

Prema saznanjima do kojih su došle srpske službe, oni su svesni da je fizičko ugrožavanje samog šefa države nemoguća misija, pa planiraju da otmu i ubiju jednog od njegovih najbližih saradnika. Time bi, kako smatraju, poslali jezivu poruku da im niko ne može ništa.

 

 

Kako objašnjavaju naši sagovornici iz bezbednosnih struktura, mafijaši u prljavoj nameri računaju i na podršku nekih protivnika vlasti u Srbiji, ali i inostranstvu.

 

- Mafijaši i tajkuni bi da sačuvaju pare i biznis, spasu se zatvora, a stranci imaju politički interes jer bi oni zbog Vučićeve politike prema KiM, njegovim reformama u ekonomiji, Vojsci, diplomatiji na čelu Srbije više voleli da vide nekog drugog - konstatuju naši izvori.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading