NIJE MOGAO DA SE SUZDRŽI! Bombaš iz Negotina SA SVE NANOGICOM napustio pritvor zbog PROVODA: Po povratku napravio HAOS u domu

Autor: Novosti, Republika

Hronika

23.10.2020

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija P. (23) iz Negotina, osuđen nedavno na šest godina i dva meseca zatvora zbog toga što je na benzinskoj pumpi pretio da će aktivirati bombu, uhapšen je jer je u četvrtak noću napustio kućni pritvor i sa nanogicom krenuo u – provod.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nanogica

Iako ga čeka izvršenje kazne zatvora na koju je osuđen po sporazumu o priznanju krivice sa Višim javnim tužilaštvom, Andrija se u noći između 21. i 22. oktobra provodio u kafiću. Po povratku kući u alkoholisanom stanju napao je svoje ukućane, majku, babu i maloletnog brata, zbog čega su oni pozvali policiju.

Uhapšen je i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva određeno mu je zadržavanje, nakon čega će biti upućen na saslušanje kod nadležnog tužioca. Kako je prekršio i zabranu izlaženja  iz kućnog pritvora o svemu je obavešten i poverenik za izvršenje vanzakonskih sankcija u Negotinu.

 


Ovaj Negotinac, poznat po izgredničkom ponašanju, 12. avgusta je sa bombom došao na benzinsku pumpu “Šeik petrol” na ulasku u Negotin, u blizini se koje nalazi još jedna pumpa, preteći radniku sa kojim je i ranije imao nesuglasice da će bombu aktivirati. Kada je došla policija, Andrija je pobegao. Uhapšen je tek krajem septembra na osnovu poternice koja je za njim bila raspisana, kada je u ranim satima zatečen na ulici.

Kako je zaprećena kazna za ovo delo dve do 12 godina, sa tužilaštvom je sklopio sporazum o priznanju krivice i dobio jedinstvenu kaznu zatvora od šest godina i dva meseca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading