BOLESNO! NE HAJE ZA SILOVANU SESTRU! NELJUDSKE OBJAVE VODITELJKE ANE MIHAJLOVSKI

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ana Mihajlovski pokazala je na društvenim mrežama da nema ni trunku saosećanja za sestru po ocu Jovanu Mihajlovski (22), koju je u nedelju u jednom stanu u Požarevcu silovao višestruko osuđivani nasilnik Mališa Radosavljević (33).

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ana Mihajlovski

Naša namera da voditeljka popularnost iskoristi da skrene pažnju na monstruma kojeg uvek brzo puste na slobodu, a on ponovi delo, pala je u vodu.

Nakon našeg ekskluzivnog saznanja da je nesrećna devojka u rodu sa popularnom TV voditeljkom odmah smo se obratili i Ani sa pitanjem da li želi da pošalje apel tužilaštvu da nasilnika koji ponavlja dela više ne puštaju iz zatvora Mihajlovska je našu novinarku blokirala na Instagramu, dok je sutradan SMS i poruku na Vajberu samo pročitala, ali se nije udostojila da odgovori.

- Mislim da je sada zaista najmanje bitno pitanje mojih rodbinskih odnosa, a mislim da je definitivno vreme da se zapitamo gde je granica senzacionalizma, gde podvlačimo crtu, ko je taj koji je podvlači - rekla je Ana na početku videa koji je objavila na Instagramu bez trunke srama što rođenoj sestri, koja je preživela pakao od kojeg se nikada neće potpuno oporaviti, nije posvetila 10 sekundi pažnje.

 

 

 

Monstrum prebio i svoju bebu

Mališa Radosavljević je Jovani, koju je nekoliko meseci proganjao, a u nedelju pretukao i silovao, često pričao kako je tukao i druge devojke i da se nikada nije kajao.

Foto: facebook.com
Mališa Radosavljević

- Govorio mi je da su to sve zaslužile. Pretukao je i suprugu, ali i bebu, koju je dobio s njom, pa je dugo bio u zatvoru, a dobio je i zabranu prilaska maloletnom sinu - ispričala nam je Jovana u sredu.

On je više puta osuđivan za nasilje, a 2010. godine osuđen je na dve godine zatvora za silovanje, dok je ove godine bio u pritvoru od 4. januara do 12. juna zbog nasilja nad drugom bivšom devojkom i zbog toga je pred Osnovnim sudom osuđen na tri godine zatvora.

Nejasno je kako je moguće da ju je više zabrinuo "senzacionalizam" nego monstrum koji je terorisao sestru i oca, ali i mnoge druge ljude.

MAJKA JELENA: I ZA ŽIVOTINJU SE ČOVEK VIŠE ZABRINE

- Zašto sam ja na naslovnoj stranici u slučaju s kojim zaista veze nemam? Ali nije važno što ja nemam veze s tim slučajem, važno je što je fokus s jedne mlade osobe koja je očigledno doživela zlo od jednog muškarca prebačen u potpunosti na nebitnu osobu, a to sam ja - naglasila je Mihajlovska.

MAJKA ŠOKIRANA

Njenoj sramoti tu nije bio kraj, pa je u sledećoj objavi stavila ilustraciju u kojoj piše "U Srbiji je skoro sve crno, samo je štampa žuta" da bi joj to bio povod za sledeću gnusnu objavu, koja je mnoge ostavila bez teksta.

- Svi koji su zabrinuti za zdravlje moje sestre, molim vas, ne brinite. Ona je OK, eno je sa mužem na salašu. (Pročitati prethodnu stranu) - rekla je ona, verovatno misleći na drugu sestru, ne mareći što ismeva pakao kroz koji njena sestra po ocu prolazi, a u svemu tome podržao ju je i Šolakov portal Nova.rs.

Šokirana majka silovane Jovane kaže da ne može da veruje da se njena pastorka tako ponela.

- Pa svaki čovek se zabrine i za povređenu životinju i za komšinicu, a kamoli za ovako unesrećenu sestru. Ne znam da li su moja ćerka i njen otac u nekom kontaktu s njom, ali sada, nedajbože, da jesu. Nikako nam i nije bio cilj da se kačimo na njenu popularnost niti da je spominjemo uopšte, već samo da stanemo na put tom manijaku, ali ne mogu da krijem da me je veoma razočarao njen sramotni i neljudski postupak - naglasila je nevenčana supruga Aninog oca Jelena Bojanić.

 

Preti tužbom

Foto: instagram.com/an_amihajlovski
Ana Mihajlovski

Ana je bez trunke srama istakla i da nema pojma o zlostavljanju koji je pretrpela njena rođena sestra i novinare Srpskog telegrafa nazvala monstrumima.

- Svi vi koji zloupotrebljavate tragičan slučaj mlade devojke i stavljate mene na naslovne strane zbog istog prezimena, a sve zarad jeftinog senzacionalizma, kojim se redovno služite, snosićete pravne posledice. Vi ste monstrumi - poručila nam je.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading