Navršilo se 40 dana od ubistva Strahinje Stojanovića: Majka objavila potresnu čitulju od koje naviru suze na oči

Autor: Espreso, Republika

Hronika

22.10.2020

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se navršilo četrdeset dana od smrti Strahinje Stojanovića, koji je poginuo 13. septembra nakon što je ispod njegovog džipa aktivirana eksplozivna naprava tokom vožnje.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ/printskrin
Foto: Ilustracija

Tim povodom su u novinama objavljene čitulje, a najpotresnija je ona koju je poslala njegova majka.

- Moje si nebo, moj sve... Sine moj, dušo moja, putuj s anđelima sine, na neko bolje i lepše mesto. Znaj da će te moja ljubav pratiti uvek i svuda... Moj si život, sav moj ponos, moj najveći životni uspeh, osmehu moj najlepši... Volim te najviše na svetu celom... Ljubav je jača od smrti - napisala je njegova majka.

 

 

 

I Strahinjini prijatelji su objavili čitulju, kojom su poručili da i dalje ne mogu da veruju da ga više nema.

- Bio si drug, prijatelj, brat, bio si sve što može da bude čovek... Ne možemo i ne želimo verovati da je ovo istina! Ne želimo da te nema... Da te više ne vidimo kako se smeješ i zbijaš šale! Potreban si nam, ali nisi tu...

Foto: Večernje novosti
Brojne čitulje objavljene su u dnevnoj štampi

Podsećamo, Strahinja je u vozilu bio sa svojom devojkom, Kolumbijkom Sonjom Suarez Gomez.

Od siline detonacije, vozilo je bukvalno prepolovljeno, delovi su bili rasuti svuda po kolovozu, a prema rečima očevidaca, Stojanović je ležao na ulici sve do dolaska Hitne pomoći, dok mu je Kolumbijka držala glavu u naručju.

 

 

 

Prvo su se pojavile informacije da je Strahinja ostao bez nogu, ali je on nakon transporta u bolnicu podlegao povredama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading