(VIDEO) Isplivao jezivi snimak napada na profesora ispred škole u Boru: Napadač prišao sa leđa

Autor: Tanjug, Kurir, Republika

Hronika

22.10.2020

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U krugu Srednje tehničke škole u Boru jutros je zasad neidentifikovani napadač udario predmetom pedesetosmogodišnjeg profesora fizičkog vaspitanja Dragana M. koji se za pomoć obratio Hitnoj pomoći, potvrdili su iz policijske uprave.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Trenutak napada na profesora ispred škole

- Policija radi na rasvetljavanju ovog događaja, traga za počiniocem, a o događaju je obavešteno nadležno tužilaštvo - rekla je portparolka policijske uprave Dragana Petrović.

Kako mediji prenose, nastava se odvija normalno ali đaci masovno pričaju o jutrošnjem događaju. Neki od njih kažu da su čuli da napadač najverovatnije nije đaku nego starija osobi koja je, kako neki tvrde, imala i fantomku. Napadnuti profesor jutros je došao ranije u školu jer je imao zakazan pretčas. Tada je i napadnut posle čega je sam otišao u dom zdravlja i potražio pomoć. Nije životno ugrožen. Uviđaj i policijska istraga su u toku.

 

Uskoro će se oglasiti i direktorka Tehničke škole, a đaci kažu da sa napadnutim profesorom nikad nije bilo nikakvih problema ni incidenata pa nikom nije jasno koji je motiv ovog napada.

Prethodno je jutros, prema prvoj verziji, javljeno da je reč o profesoru fizičkog Draganu M. (58) koji je navodno napadnut i povređen na stepeništu Srednje ekonomsko-trgovinske škole u Boru. Međutim, reč je o profesoru Tehničke škole koja se nalazi u istom dvorištu. 

 

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, on je navodno nožem isečen po šaci i jedanput uboden u butinu. Reč je o nepoznatom napadaču za kojim se traga a zasad je nepoznat i motiv napada. On je navodno sam otišao u dom zdravlja gde mu je pružena pomoć i sanirane povrede.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading