Žena ubijenog biznismena iz Niša u šoku: Ubice su mi posle zločina došle u kuću

Autor: Kurir, Republika

Hronika

22.10.2020

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana V., supruga Draška R. (46), koga su braća Nikola i Marko M. usmrtili udarcima macolom i sekirom, kaže da ne može da veruje da su oni ispali toliki licemeri da joj nakon zločina dođu u kuću.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Draško R.

- Koliki monstrum moraš da budeš da mi dođeš u kuću i da nosiš kovčeg mog pokojnog muža, kog si prethodno zverski ubio?! - pita se Ana V. (38), supruga svirepo ubijenog biznismena iz Niša.

Ana, dan nakon što je policija uhapsila braću Nikolu (34) i Marka M. (39) zbog sumnje da su udarcima sekirom i macolom ubili Draška, koji im je bio poslodavac.

Lagali porodicu ubijenog

Svirepi zločin dogodio se 8. oktobra u krugu fabrike "Min kopeks" u Nišu, a uhapšeni su pozvali policiju i rekli da su zatekli mrtvog gazdu u lokvi krvi kada su se vratili sa pauze za ručak. Draškova udovica kroz plač kaže da ne može da veruje koliki su Nikola i Marko licemeri.

- Njih dvojica su radila kod mog muža. Sve im je bilo uredno plaćeno, ne znam zašto su ga ubili. Kobnog dana Draško je bio toliko srećan i ispunjen. To im je bio prvi radni dan u toj hali, koju je iznajmio - kaže ona..

 

 

 

Kako ističe, nakon što je Draško ubijen, Nikola je došao u njihovu porodičnu kuću.

- Posle ubistva, Nikola je došao u našu kuću, pre toga nije dolazio. Insistirao je da baš on nosi kovčeg na sahrani. Pristali smo, jer smo mislili da ga je voleo i poštovao, pošto su Draška zaista svi cenili. Nisam ni slutila da se pretvara. Čak je i venac stavio na sanduk. Otišao je toliko daleko da mi je nudio i pomoć oko dece, nudio se da ih vozi na trening. Užas! - priča Ana.

"Za monstrume želim najveće kazne"

Kako kaže, pitala je braću, koja su navodno našla mrtvog Draška, da li su primetili nešto čudno i da li imaju neka saznanja o svemu.

- Rekao mi je da je neki čovek dolazio kad su oni navodno otišli na pauzu, a ja sam ga ispitivala ko je taj čovek, kako izgleda. Ne mogu da verujem da su toliki krvnici i licemeri - kaže supruga i dodaje da će za njih tražiti maksimalne kazne.

RepublikaFoto: pixabay.com

- Za monstrume želim najveće kazne! Boriću se do kraja da tako i bude. Deca pitaju za oca. Morala sam da ih lažem da je tata pao i udario glavu, a ne da je zverski ubijen. Draško je bio divan suprug i otac. Obožavao je decu. Svako jutro ih je vozio u školu. Bili smo srećna porodica - priča uplakana žena.

Komšije uhapšenih: "Oduvek su problematični"

Komšije osumnjičene braće kažu da su od Nikole i Marka mogli da očekuju da će završiti na robiji.

- Nikola živi u tetkinom stanu u centru grada. Marko je živeo s porodicom u kući. Pre nekoliko godina se razveo. Žena je pobegla od njega u inostranstvo. Pričalo se i da ima problem sa drogom, često su dolazili tu taksisti, davali mu nešto i odlazili - kaže komšija.

Biznismen se borio sa ubicama

Marko M. je na saslušanju navodno optužio brata za zločin, rekavši da su se Draško i Nikola posvađali.

 

 

 

- Rekao je da je Nikola dograbio sekiru i udario Draška, koji je uspeo da mu je otme. Tada je Nikola uzeo macolu i zadao mu smrtonosni udarac. Braća su smislila priču i glumila da im je žao, a čak su izmislili da su videli muškarca, koji je došao da se navodno sastane s gazdom. Kada im je predočeno da su na oruđu njihov tragovi, branili su se da je to logično, jer su tim alatom radili - kaže izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading