Na pomolu rešenje misterioznog ubistva biznismena iz Niša: Stariji brat priznao zločin

Autor: Novosti, Republika

Hronika

22.10.2020

06:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Nišu odredio je pritvor do 30 dana Marku M. (39), jednom od dvojice braće osumnjičenih za ubistvo niškog biznismena Draška Ranđelovića, koje se 8. oktobra dogodilo u krugu fabrike "Min kopeks".

RepublikaFoto: pixabay.com

Njegovom mlađem bratu Nikoli M. (34) određeno je zadržavanje do 48 sati i on će danas biti saslušan kod tužioca. Tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv obojice zbog sumnje da su izvršili teško ubistvo, kao saizvršioci.

 

Braća, koja su Draška poznavali od ranije, i kome su često pomagali za nadnicu, najpre su tvrdila da su posle pauze za ručak, pronašli beživotno telo u lokvi krvi. Desetak dana kanije, policija ih je privela na osnovu DNK dokaza nađenih na macoli i sekiri kojima je žrtva ubijena.

Prema saznanjima medija, stariji brat priznao je da je bio prisutan kada se mlađi Nikola posvađao i potukao sa Ranđelovićem, na kojeg je kasnije nasrnuo sekirom. .

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading