Višestruki silovatelj ponovo iza rešetaka: Ovaj put napastvovao bivšu devojku

Autor: Novosti, Republika

Hronika

21.10.2020

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na predlog višeg javnog tužioca, sudija za prethodni postupak Višeg suda odredio je jednomesečni pritvor za M. R. (33) iz Požarevca i protiv njega pokrenuo istragu, zbog sumnje da je silovao svoju bivšu devojku.

Foto: Ilustracija

Odluka o pritvoru doneta je da osumnjičeni ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo.

Prema navodima iz krivične prijave, on se sumnjiči da je u noći između 17. i 18. oktobra, u svom iznajmljenom stanu u centru Požarevca, fizički napao i silovao bivšu devojku, staru 22 godine.

 

Uhapšen je iste večeri, da bi u utorak uveče bio saslušan pred tužiocem, negirajući krivično delo, za koje je zakonom zaprećena kazna od pet do 12 godina zatvora.

Za isto delo on je već bio osuđen 2010. godine, na dve godine zatvora, što je u to vreme bila minimalna kazna, a maksimalna je iznosila 10 godina. Ove godine osuđen je i u Osnovnom sudu, i to na tri godine zatvora, jer je izvršio nasilje nad još jednom svojom bivšom devojkom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading