SRBIN NA ČELU BALKANSKE BANDE U ITALIJI: Za četiri minuta opljačkali butik

Autor:

Hronika

19.10.2020

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin (37) i Bosanac (43) uhapšeni su i osuđeni pred sudom u Varezu, u Italiji, na tri godine i četiri meseca, odnosno tri godine i dva meseca zatvora zbog pljačke radnje prošle godine, kada su ukrali robu u vrednosti od oko 200.000 evra.

RepublikaFoto: printscreen
Foto: Ilustracija

Pljačka se dogodila 11. novembra 2019. godine u mestu Pjeve del Kairo u regionu Lombardije. Pre šest meseci karabinjeri su uspeli da uhapse Srbina i Bosanca sa prebivalištem u Milanu za koje se sumnja da su lideri bande od četvoro ljudi koja je opljačkala butik.

Na snimku sa nadzorne kamere vidi se kako su pljačkaši dovezli automobil do izloga radnje koji su razlupali vožnjom u rikverc, a onda upali unutra i počeli s pljačkom. Četvorica maskiranih muškaraca obučenih u crno za tačno četiri minuta napunili su velike ribarske mreže novčanicima, torbama, šalovima i drugim predmetima koje su ukrali s polica.

RepublikaFoto: printscreen
Foto: Ilustracija

Za sada još nije poznat identitet druge dvojice lopova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading