Devojčici usred časa pao PLAFON NA GLAVU: Poznato njeno zdravstveno stanje, a sada se oglasila i direktorka škole!

Autor: tanjug.rs, republika.rs

Hronika

19.10.2020

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktorka Ekonomsko-trgovinske škole Jovan Trajković u Zrenjaninu Dragoslava Golušin izjavila je da je učenica te škole, koja je lakše povređena danas pre podne kada je sa plafona učionice otpao deo maltera, dobro.

Foto: Srpski telegraf
Foto: Ilustracija

- Učionica je zatvorena, sve dok se ne izvrši popravka i provera bezbednosti plafona u celini - navodi se u saopštenju škole dostavljenom Tanjugu.

Kako preciziraju iz škole, do nezgode je došlo u toku drugog časa oko 9:00, kada je deo maltera otpao sa plafona učionice koja se nalazi na trećem spratu u potkrovlju.


- Tom prikom lakše je povređena učenica - navodi se u saopštenju u kome se dodaje da su, iako devojčica nije imala vidljive povrede, odmah obavešteni roditelji, uz insistiranje da se izvrši lekarski pregled.
RepublikaFoto: googlemaps.com/prinskrin
Ekonomsko trgovačka škola u Zrenjaninu

- Konstantovano je da su u pitanju lakše povrede i da je učenica dobro", navedeno je iz škole kao i to da su nakon nezgode ostali đaci zajedno sa profesorom, bezbedno napustili ucionicu - navodi dirketorka.


Obavešteni su i nadležni organi - Policijska uprava Zrenjanin, gradevinska inspekcija, Agencija za bezbednost i zdravlje na radu, prosvetna inspekcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading