CRNI VIKEND! ČETIRI ŽRTVE U STRAVIČNIM UDESIMA: Krenuli u provod i zakucali se u most!

Autor:

Hronika

19.10.2020

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nesreći u blizini Malog Iđoša u naselju Lovćenac, na putu prema Kuli preksinoć su poginuli Bojana P. (17) i Danilo Dabanović (22) iz Lovćenca, kao i Danilova maloletna devojka iz Vrbasa, koja je kod sebe imala najverovatnije majčinu ličnu kartu, te je u prvi mah pogrešno identifikovana, saznaje Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Printscreen/instagram.com
KOBNA VOŽNJA Danilo je sa dve drugarice okončao život na ovom mestu

Prema prvim rezultatima istrage, do tragedije je došlo zbog neprilagođene brzine usled koje se BMV, kojim je upravljao Dabanović, sleteo s puta, udario u most i zaustavio se u kanalu s vodom, neposredno ispod mosta. Sve troje putnika na licu mesta je stradalo. Vozač i devojka na mestu suvozača ispali su tokom prevrtanja, dok je Bojanino telo spasilačka ekipa izvukla naknadno.

- Danilo je s devojkom i drugaricom krenuo u Kulu u noćni klub. Policajci su nakon izvršenog uviđaja pričali da momak nije uspeo da skrene na nezgodno projektovan most jer je neosvetljen, a on je prebrzo vozio. Potresno je što je u prvi mah objavljeno da je s njim poginula izvesna Marija V., a ispostavilo se da je u stvari poginula, najverovatnije, njena ćerka, koja je ukrala majci ličnu kartu da bi mogla da uđe u noćni klub u Kuli - ispričao je izvor Srpskog telegrafa iz Malog Iđoša.

Tragična noć odnela je još jedan život u Vojvodini. Negde pred zoru na auto-putu Novi Sad-Beograd, kod isključenja za Kovilj poginuo je Nebojša T. (55) iz Futoga kada je automobilom sleteo u kanal. U istoj nesreći povređen je D. J. (17), koji je prebačen u KC Vojvodine. D. J. je ispao iz vozila prilikom prevrtanja.

Porodica iz Uroševca stradala u Nemačkoj

U blizini nemačko-švajcarske granice stradala je porodica s Kosmeta koja je živela u švajcarskom gradu Šafhauzenu. Ova porodica se vraćala s odmora u rodnom kraju u selu Rahovica kod Uroševca.

Oni su se audijem zakucali u kamion u Mersburgu na Bodenskom jezeru i na licu mesta su poginuli 12-godišnji dečak i 35-godišnji muškarac. Teško povređeni 18-godišnji mladić s mesta suvozača prevezen je helikopterom u bolnicu, ali je ubrzo podlegao povredama. Vozač audija i 11-godišnja devojčica sa zadnjeg sedišta teško su povređeni. Vozač kamiona zadobio je lakše povrede.

- Dečak ima prelom obe butne kosti, ali je stabilan, dobrog opšteg stanja i nalazi se na odeljenju ortopedije na Dečjoj hirurgiji - potvrdila je dr Andrea Đuretić, portparol Dečje bolnice u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading