PRODUŽEN PRITVOR: Poznato koliko dugo će još Malbaša ostati u zatvoru!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšem reprezentativcu SCG Nikoli Malbaši (43) produžen je pritvor za još mesec dana zbog sumnje da je 8. jula u Zemunu nožem pokušao da ubije dilera Igora Neškovića, koji je prošao s teškim povredama.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Malbaša

- Malbaši je pritvor produžen zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na oštećenog Neškovića, kao i da ne bi ponovio ili dovršio krivično delo - izjavila je portparolka Apelacionog suda Mirjana Piljić.

Povređeni diler još nije saslušan, a osumnjičeni fudbaler negirao je delo iako se krio desetak dana, nakon čega se sam predao zemunskoj policiji u pratnji advokata. On se tereti za pokušaj ubistva.

Kako je Srpski telegraf ekskluzivno pisao, kobne večeri Malbaša se našao sa Neškovićem na okretnici autobusa 83 i 18, seo u njegova kola, a zatim je krenula žestoka svađa zbog neraščišćenih računa. Bivšem Partizanovcu u jednom trenutku pao je mrak na oči, pa je dilera izbo nožem po stomaku i pobegao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading