REPUBLIKA SAZNAJE: Oni su uhapšeni zbog 14 kila droge U VELIKOJ AKCIJI MUP!

Autor:

Hronika

16.10.2020

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su osam članova organizovane kriminalne grupe i zaplenili veću količinu narkotika, zvanično je saopšteno. Republika je uspela da dođe do identiteta uhapšenih.

RepublikaFoto: MUP
Zaplenjena droga

Kako saznajemo, iza rešetaka našli su se Petar Ristić (1986. godište), Dušan Budrovac(1989. godište), 
Nebojša Petković, Uroš Dimić(1987. godište), Sanela Tarić (1998. godište).

 

Takođe, uhapšeni su i  Đerić Slobodan (1970. godište), Gvozdenović Mladen (1980. godište) i Jelena Radisavljević (1985. godište).

RepublikaFoto: MUP

Svi uhapšeni su iz Beograda.

Podsetimo, kako je Republika već pisala, u više odvojenih akcija, kao i prilikom pretresa osam stanova i četiri vozila koje su osumnjičeni koristili, policija je pronašla oko 14 kilograma amfetamina, oko 1,7 kilograma heroina, manju količinu kokaina i oko tri kilograma smese za mešanje.

 

- Ovim hapšenjem, otkriven je i nov način na koji dileri prodaju drogu i uzimaju novac od kupaca - kaže dobro obavešten izvor iz policije i dodaje da ova akcija nije okončana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading