Mučki prebili čoveka jer nije hteo javno da se izvini: UHAPŠENI ČLANOVI LEVIJATANA zbog nasilja

Autor:

Hronika

14.10.2020

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu juče su lišeni slobode pripadnici pokreta "Levijatan": K.B., S.N., P.M., T.Z., B.M. i L.U.

RepublikaFoto: facebook.com/Pokret "Levijatan" - STOP nasilju nad životinjama
Levijatan (logo)

Policajci iz stanice na Zvezdari su uhapsili šestoricu pripadnika pokreta za zaštitu životinja koji se u poslednje vreme sve glasnije i sve više mešali u pronalazak nestalih lica i navodno štitili žene žrtve nasilja, zbog nasilničkog ponašanja i odredili im pritvor u trajanju do 48 sati. 

Prema navodima krivične prijave pripadnici organizacije "Levijatan" su  pre dvanaest dana, tačnije 2. oktobra ove godine na uglu ulica Milutina Uskokovića i Kosta Abraševića presreli M.B.  i od njega zahtevali da izgovori nešto protiv svoje volje dok bi ga oni snimali mobilnim telefonom.

-Presretnuti muškarac je odbio da ispuni takav zahtev i onda su usledile batine.  K.B. ga je otvorenom šakom udario u glavu  i M. B. je od siline udarca pao. Usledilo je šutiranje i batinanje oborenog muškraca od šestorice sada već zvanično osumnjičenih muškraca. Žrtvu su ostavili na ulici bespomoćnu, a oni su pobegli- otkriva izvor Republike. 

Iz Tužilaštva su za naš portal potvrdili da su ovakvu prijavu dobili, kao i da je nasilništvo produbljeno. 

- Dva dana kasnije, K.B. je telefonom pozvao M.B. preteći mu i zahtevajući da na društvenoj mreži „Fejsbuk" objavi snimak u kojem se izvinjava za komentar koji je na ovoj društvenoj mreži ranije ostavio u vezi delovanja grupe „Levijatan"- rekli su iz Prvog osnovnog tužilaštva. 

Osumnjičeni su danas saslušani u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu nakon čega je tužilaštvo predložilo da Prvi osnovni sud u Beogradu svim osumnjičenim licima odredi pritvor da ne bi ometali istražni postupak uticanjem na svedoke, a prema K.B i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Oki nbg...

01.01.2022 13:48

E olosu jedno.... Pa kad te budu navatali i nalupali svi oni koje si lazno optuzio... Slepce jedan... Mnogo si se ti istripovao...