DEVOJKA (19) IZ SRBIJE UHAPŠENA U ITALIJI: Ukradeni dragulji i nakit ispadali po ulici!

Autor: 24sedam.rs

Hronika

12.10.2020

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državljanka Srbije (19) uhapšena je u subotu uveče u Italiji zbog sumnje da je ukrala dragulje iz stana mladog bračnog para u gradiću Rifrediju. U pljačku je povela i 10-godišnju devojčicu!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prava filmska scena odigrala se oko 19 časova u Ulici Vija Frakastro u gradiću nedaleko od Firence, pišu italijanski mediji. Kada su supružnici ušli u svoj stan, primetili su da su vrata dnevne sobe otvorena, a svetlo u kupatilu i spavaćoj sobi upaljeno.

- Muž i žena zatekli su devojku obučenu u crno u pratnji devojčice od svega desetak godina. Devojka se pravdala da je ušla u stan jer je videla lopova?! Sekund kasnije istrčala je sa devojčicom - navode mediji.

Vlasnik stana je potrčao za provalnicom i usput o svemu obavestio policiju.

- Devojčica se odvojila od devojke i pobegla u nepoznatom pravcu, dok je starija očajnički pokušavala da uđe u autobus. Sa sobom je nosila torbu u kojoj se nalazio pokradeni nakit. Ubrzo je na lice mesta stigla policijska patrola, koja je devojci blokirala put, a zatim su joj stavljene lisice na ruke - kažu policijski izvori.

Policija je, razbacane po ulici, pronašla dragulje i nakit, koji su osumnjičenoj ispadali dok je bežala. Kod nje su pronađene i narukvice, ogrlice i minđuše koje su verovatno plen iz neke od prethodnih pljački. Policija je objavila sliku nakita u nadi da će se vlasnici javiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading