OTAC GLEDAO U MRTVU ĆERKU POD TOČKOVIMA AUTOMOBILA: Jezivi detalji pogibije devojčice iz Maravice

Autor: Republika

Hronika

11.10.2020

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja R. imala je samo trinaest godina kada je u subotu uveče, oko 21,30, iznenada u centru Prnjavora, za volanom "golfa 4" "pokosio" Nisvet M. (25), iz Maravice kod Prnjavora,

RepublikaFoto: Photo by Kat Jayne from Pexels
Tuga (Ilustracija)

Bila je puna života, omiljena drugarica "Vanjica", igrala odbojku. Bila je i oprezna i prešla pešački prelaz na raskrsnici Ulica Novaka Pivaševića i Laze Lazarevića, kod Gradske tržnice u centru grada. Verovala je i da je sigurna, pošto se ne samo od pešačkog, nego i trotoara udaljila više metara uz tržnicu.

Tu je, nakon uobičajnenog druženja sa drugaricama, sačekala tatu i ne sluteći da će joj za koji trenutak život ugasiti automobil koji se, kako su ispričali očevici, "sjurio i doletio ulicom poput rakete!".

- Najpre se čula škripa kočnica i strahovit udarac. Potom smo videli beživotno telo devojčice pod automobilom. Ubrzo se pojavio i njen otac koji je doživeo šok videvši svoje nepomično i krvlju obliveno dete. Prizor je bio srceparajući i užasan- ispričali su očevici.

 

Vatrogasci i ostali prisutni su najpre ispod automobila izvukli devojčicu, koja nije davala znake života. Sa ovog sveta je otišla u trenucima, kad se automobil nakon više metara zaustavio tek udarivši u prodajni objekat tržnice.

 

- Vatrogasci su potom iz slupanog "golfa" izvukli vozača, dok se suvozač S.S. (39), iz Babanovaca, udaljio sa mesta tragedije i raspitivao gde može da opere ruke - saznali smo na licu mesta.

Iz Univerzitetsko kliničkog centra RS u Banjaluci danas je saopšteno da su pacijenti N.M.(25) i S.S. (39) koji su povređeni u saobračajnoj nesreći u Prnjavoru, "opservirani, zbrinuti i uz terapijske preporuke otpušteni".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading