Kobna igra dečaka koštala života! Roditelji skrhani bolom: "Nije imao snage ni da pozove pomoć, razumite našu bol"

Autor: informer.rs, republika.rs

Hronika

11.10.2020

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek se ne zna uzrok tragedije u Hajdukovu kod Subotice, u kojoj je život izgubio dvanaestogodišnji D.K. Odgovor će dati obdukcijski nalaz dečakovog tela

RepublikaFoto: pixabay.com/Photo by Eva Blue on Unsplash
Foto: Ilustracija

Do tada veselog dečaka, učenika šestog razreda OŠ "Petefi Šandor", oplakuje celo selo. Nikome nije jasno kako se dečak zaigrao i šta je radio sam u pomoćnoj prostoriji kada je izdahnuo. Roditelji su ga pronašli bez znakova života, sa trakom za stezanje kablova oko vrata.

- Pretpostavljamo da je oponašao neki film ili crtani, i da se tako zaigrao. To je jako elastična traka i verovatno su biti trenuci u pitanju i dečak nije imao vremena i snage da je sam skine ili pozove mamu i tatu u pomoć - pričaju komšije u Školskoj ulici u Hajdukovu.

- Ne možemo ni da zamislimo kako je roditeljima, oni su divna porodica, dečak je bio pametan i lepo vaspitan. Zaista je strašno ovo šta se dogodilo.

Porodica nastradalog dečaka ne želi da govori o nesrećnom događaju koji ih je zadesio.

- Razumite naš bol - kratko nam je rekla dečakova baka.

Dečak D.K. biće sahranjen sutra na mesnom groblju na Paliću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading