Majki nesrećno stradalog dečaka bol razdire dušu: Mog deteta više nema

Autor: Novosti, Republika

Hronika

09.10.2020

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo dečaka, koji je nepomično ležao u pomoćnoj prostoriji u dvorištu sa trakom za stezanje kablova oko vrata, pronašli su roditelji. Pretpostavlja se da je reč o nesrećnom slučaju, da se dečak zaigrao, a kada je primetio da ne može da se odveže već je bilo kasno. Izgubio je dah i nije imao snage da skine gumenu traku.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Po nalogu tužioca, telo će biti poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, gde će se utvrditi tačan uzrok smrti.

Porodica nastradalog dečaka je van sebe. Uplakane, na kućnom pragu zatekli smo majku, rođaku i jednu od sestara nastradalog dečaka.

 

- Ne mogu ništa da pričam, vidite li u kakvoj smo situaciji. Mog deteta više nema - kratko je rekla neutešna majka.

Komšije u Školskoj ulici u Hajdukovu su takođe u šoku. U neverici prepričavaju kako je nastradalo jedno drago i dobro dete.

- Samo smo čuli vrisku i plač roditelja. Sigurno se zaigrao, ko zna šta je gledao i šta je pokušao da oponaša. Još nam je teško da poverujemo šta se dogodilo - kaže komšinica Marija.

 

U subotičkoj policiji su potvrdili da je beživotno telo dečaka pronađeno pre podne i da je slučaj u nadležnosti Višeg javnog tužilaštva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading