DRAMA NA BEOGRADSKOM DORĆOLU JUČE OKONČANA STRAŠNOM TRAGEDIJOM: Strmoglavio se u ambis sa 12. sprata

Autor:

Hronika

07.10.2020

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama odvijala se juče na Dorćolu, a sve se završilo užasno po Ivana T. (52), koji je sa 12. sprata pao i poginuo baš ispred kola Hitne pomoći. Ne zna se ni šta je nesrećnik tražio tamo, kao ni kako se uopšte popeo na krov zgrade.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Čovek je prvo nepomično ležao na nadstrešnici terase

- Primetio sam ga nešto posle 11 časova, pre toga ga nisam video. Samo su mu noge virile s nadstrešnice terase. Nije se mrdao, osim što bi ponekad pomerio stopala, koja su mu virila nad ambisom. Bilo je tačno 11.13, kada sam pozvao policiju, onda sam izašao da ih sačekam da ne bi lutali - izjavio je za Srpski telegraf Slobodan Plavšić, stanar Pančićeve ulice koji je pozvao policiju.

Prve ekipe stigle su oko 11.26. Došli su policija, Hitna pomoć, vatrogasci. Prema svemu sudeći, nisu znali kako da najbezbednije dođu do čoveka koji je još uvek skoro dopola visio s krova i izgledalo je da nije svestan šta se dešava oko njega.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Krv na pločniku

NE ZNA SE KAKO JE IVAN T. (52) DOSPEO NA KROV ZGRADE I ZAŠTO JE PAO

- Čuo sam da su vatrogasci hteli da postave vazdušni jastuk ispod tog dela krova gde je bio taj čovek, ali nisu mogli zbog terena. Bilo je užasno. Čovek se u jednom trenutku prevrnuo i pao s krova. Nogama je zakačio terasu ispod, udario u zid, odbio se i pao strmoglavce - opisao je Plavšić stravičan događaj.

Očevici kažu da je bio normalno obučen, a na ruci je imao, kako im se čini, skupocen sat, a na nogama dobre patike.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Očevidac - Ivan T. se u jednom trenutku prevrnuo i pao

- Čuo sam da su se vatrogasci popeli do susednog krova i sa njega pokušali da dođu do tog čoveka, da su prišli na otprilike metar i po kada se on trgao i pao. Nisam čuo da je pričao sa bilo kim, nije vikao, nije zvao u pomoć, nije komunicirao ni sa kim - izjavio je stariji čovek koji nije želeo da se predstavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading