DVE USPEŠNE AKCIJE POLICIJE: Prevaranti uzimali telefone migrantima pa ih prodavali, uhapšen i diler sa 58 kilograma marihuane

Autor: Republika

Hronika

06.10.2020

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u dve odvojene akcije uhapsila policijske službenike - J. B. (37) kod koga je pronađeno 58 kilograma marihuane, kao i S. P. (37), J. S. (36) i D. C. (32) osumnjičene za zloupotrebu službenog položaja čime su od migranata oduzimali telefone i novac, saopštio je danas MUP.

RepublikaFoto: pixabay.com
Lisice (Ilustracija)

Policija je, na izlazu sa autoputa kod Velike Plane, prilikom pregleda forda „kuga” koji je vozio osumnjičeni J. B. pronašla 58 kilograma marihuane, zapakovane u 47 paketa.

U drugoj akciji, policija iz Sektora unutrašnje kontrole uhapsila je S.P, J.S. i D.C. koji se terete da su tokom septembra, koristeći službeni položaj i ovlašćenja tokom postupanja, migranatima oduzimali mobilne telefone i novac, o čemu nisu sačinjavali službene spise.

 

Kako se sumnja, mobilne telefone su potom prodavali, prenosi Tanjug.

 

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading