VELEOBRT! Baka Coka SE NIJE OTROVALA ASEPSOLOM, već je popila OVO

Autor: Novosti, Republika

Hronika

06.10.2020

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojanka Stojanović, poznatija kao Coka, nije pokušala da se otruje litrom asepsola, nego je popila pogrešnu terapiju, potvrđeno je "Novostima" iz Vojno-medicinske akademije.

RepublikaFoto: youtube.com/Pink.rs.
Stojanka Stojanović u činu zbog kog je uhapšena

Šrema najnovijim informacijama, gospođa Coka je u ovu ustanovu dovezena vozilom Hitne pomoći, u pratnji policije, u veoma teškom stanju.

Ipak, nakon ukazane lekarske pomoći, ona je opet u pratnji policije, prevezena u bolnicu dr Laza Lazarević, gde se i sada nalazi na lečenju.

Stojanka Stojanović je u kućnom pritvoru, i pije terapiju koju su joj propisali lekari.

 
Podsetimo, nešto više od dve godine je prošlo od ubistva, kada je penzionerka iz Beograda, Stojanka Stojanović zvana Coka, presudila hicima iz pištolja investitoru Zoranu Trifunoviću nasred ulice, pošto je navodno bila žrtva njegove ucene.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pop

06.10.2020 18:03

Више би одговарало да му је пресудила јер судство и полиција је приличо корумпирана и пошто има недодирљивих једино решење је да смо ипак сви смртни