Žena pokušala da otruje muškarce kojima je dugovala novac: Stavljala im BROMAZEPAM u pasulj i u piće

Autor: telegraf.rs, republika.rs

Hronika

05.10.2020

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred Višim sudom u Beogradu u četvrtak treba da se održi pripremno ročište u procesu protiv Dušanke Todorović (70) iz Železnika povodom optužbi da je pokušala da otrovom ubije dva starija muškarca kojima je dugovala novac.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Njoj se optužnicom na teret stavljaju dva krivična dela teško ubistvo u pokušaju iz koristoljublja i na podmukao način, prenosi Tanjug.

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je u martu optužnicu protiv Todorovićeve zbog sumnje da je u novembru 2019. godine većom količinim lekova trovala dvojicu muškaraca iz Železnika da ne bi morala da im vrati novac koji je od njih ranije pozajmila.

Sumnja se da je 1. novembra 2019. D. J. stavila u pasulj nekoliko tableta bromazepama, nakon čega se on onesvestio, a pronašla ga je ćerka, nakon čega je hospitalizovan.

 

Sumnja se da je Todorovićeva sa njim bila u emotivnoj vezi i od njega je pozajmila oko 5.000 evra, ali mu ga nije vraćala iako joj je to tražio.

Drugi pokušaj teškog ubistva trovanja Todorovićeva je izvela 25. novembra 2019. godine. Sumnja se da je u Železniku 79-godišnjem Č. B. stavila više tableta bromazepama u piće.

Ovog čoveka pronašao je unuk u besvesnom stanju, posle čega je hospitalizovan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading