Dragutin je lovačkom puškom svom prvom komšiji razneo glavu: Sada su veštaci otkrili zastrašujući detalj

Autor: Novosti, Republika

Hronika

05.10.2020

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragutin Raducić (81), iz Dušanovca kod Negotina, koji je 7. juna ubio, sa više hitaca u iz lovačke puške, svog prvog komšiju Jovana Nikolića (71), u trenutku kada je počinio zločin bio je – potpuno uračunljiv – pokazale su analize stručnjaka Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu –prenose mediji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Raducić je,stojeći na merdevinama, iza ograde koju je opasao bodljikavom žicom, sačekao da Nikolić, koji je penziju stekao ardeći u Austriji, I kada se ovaj pojavio, u njega ispalio hitac, koji je nesrećnog čoveka pogodio u rame.

 

Teško ranjen, Nikolić se, nekako, dobatrgao do svoje kuće. Međutim, nakon što je sišao sa merdevina, Rraducić je ušao u komšijino dvoriište i iz neposredne blizine mu ispalio hitac i puške u glavu i ubio ga na licu mesta, a sve su zabeležile kamere koje su "pokrivale" ceo prostor oko imanja gastarbarjera iz Austrije.

Nakon ubistva, Raducić je okačio pušku o rame i krenuo put Negotina. Zaustavio je komšiju, koji ga je povezao, i odveo do mesta na kome je bila stara policijska stanica, zbog čega je ubica, sa sve oružjem, prošao celu pešačku zonu, dok nije stigao do nove zgrade policije i tu se predao.

 

Raducić je komšije optuživao da su mu uzeli deo imanja, nakon čega su mu oni, "zarad mira u kući", dali zemlju, ali ni to nije bilo dovoljno da se izbegne tragedija. Ubica se tereti za teško ubistvo i preti mu kazna do 40 godina zatvora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading