KRVOPROLIĆE NA BANOVOM BRDU: Dva muškarca upali u kuću, želeli kavgu, pa IZBODENI NOŽEM

Autor: Informer, Republika

Hronika

04.10.2020

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Ulici Nedeljka Čabrinovića na Banovom brdu nešto posle 20 sati izbodena su dvojica muškaraca nakon svađe i tuče sa njihovim poznanikom u njegovoj kući.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ
Ilustracija

Prema nezvaničnim saznanjima Informera dvojica povređenih došla su u kuću u kojoj živi osumnjičeni i nakon kraće svađe ga napala.

Osumnjičeni muškarac tada je dograbio kuhinjski nož i njime počeo da vitla okolo i bode ovu dvojicu. Nekoliko puta ih je izbo po telu i naneo im teške telesne povrede. O svemu je ubrzo obaveštena policija sa Čukarice koja je munjevitom akcijom uhapsila osumnjičenog.

 

Hitna pomoć je prevezla dvojicu povređenih u Urgentni centar, jednog u svesnom stanju sa teškim povredama dok je drugi na odeljenje reanimacije primljen u kritičnom stanju i njegov život je ugrožen. Motiv ovog krivičnog dela biće utvrđen nakon policijskog uviđaja koji je u toku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading