ZORANOVA DEVOJKA SASLUŠANA U POLICIJI

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

31.10.2017

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka Zorana Marjanovića Zorica Zoka Mitrović, saslušana je u policiji u Beogradu po nalogu Tužilaštva, povodom pretnji smrću koje je ranije uputila novinarima.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/facebook.com
Pravdala se pred inspektorima: Zorica Mitrović

Zoka Mitrović je, prema saznanjima "Alo!" u policiji povodom pretnji koje je ranije uputila novinarima rekla da se "šalila".

Zorica Mitrović je pozvana u policiju kako bi objasnila otvorenu pretnju smrću novinarima zbog tekstova o Zoranu koji se pojavljuju u medijima.

Ona je na Fejsbuku ostavila status: "Treba vam prirediti 7. januar, kao "Šarliju Ebdou" pri tom misleći na tragičan događaj koji se desio u januaru 2015. godine, kada je u redakciji francuskog satiričnog lista "Šarli Ebdo” ubijeno 12 novinara i članova redakcije.

- Treba vama prirediti 7. januar, kao „Šarliju Ebdou“, pa ćete poštovati zakon, koji vam i te kako nalaže suprotno od ovoga što činite. Dok se neko lud ne nađe, pa vam poželi dobar dan "kalašnjikovim", vi nećete stati. Pravda i podrška Zokiju i njegovoj porodici - piše na Fejsbuk profilu Marjanovićeve devojke.

Zorica je nakon te objave napisala još jednu:

- Vidim, sve bruji od "kalašnjikova” u novinama. A kada sam objavila najstroži demant da sam ja lično rekla, pisala, ili aludirala da se poznajem sa Zokijim od pre i demant za one strašne nebuloze o detetu, to niste objavili. I dalje se nadam da će vam se nekada neko lud naći i poželeti vam dobar dan, ovog puta "dragunovim" (snajper). Zoki, uz tebe sam.

Međutim, ona je inspektorima rekla da nije mislila ozbiljno i da je bila revoltirana tekstovima u kojima se pominju osumnjičeni Marjanović i ona.

Ukoliko se dokaže njena krivica preti joj tri godine robije!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading