(VIDEO) NA MESTO NESREĆE STIGAO I SIN POVREĐENE ŽENE: Evo kako je reagovao prilikom susreta sa vozačem "Dačije" koja je pokosila njegovu majku

Autor:

Hronika

03.10.2020

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić je sa ocem čuo od komšija tek posle pola sata da je njegovu majku udario auto u ulici Dragoslava Srejovića.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Mesto nesreće

Na lice mesta njih dvojica su stigla kad je policija posle uviđaja  već sklanjala rekvizite sa ulice i uspostavljala ponovo saobraćaj u ovoj prometnoj saobraćajnici.

Sin povređene žene je zakukao kad je video krv i majčine stvari po ulici i zamolio je oca da ih on uzme. Čovek koji je udario jadnu ženu pošao je u susret njenoj porodici da im objasni šta se dogodilo dok je sin plakao za majkom. 

- Policija je sina i muža povređene žene smirivala govoreći im da je žena prevezena u bolnicu, a onda im je prišao komšija koji je udario i objasnio da mu je užasno žao - rekao je očevidac za Republiku. 

- Komšinica je izasla iz autobusa koji je stigao iz centra grada i krenula je da prelazi ulicu dok je još on bio u stanici, a vozač "Dačije" je dolazio iz pravca Mirijeva i nije video da je žena na prelazu od autobusa. Njemu je užasno teško bilo posle udesa i  prišao je porodici žene koju je udario čim su došli na lice mesta. Rekao im je da je nije video na zebri i da želi da ide i on u hitnu pomoć da pomogne povređenoj, ako ikako može. Vozač je svima u kraju poznat kao dobar i žale i njega, u nadi da je komšinica koju je udario van životne opasnosti- zaključio je očevidac. 

Kolika silina udarca je bila u pitanju govore i slike na kojima se vidi jedna cipela na trotoaru, a druga na kolovozu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nesha

03.10.2020 19:41

Na mnogim mestima u gradu su pešačkiprelazi napravljeni neposredno iza bus stanice, umesto da su ispred. Za to su odgovorni saobraćajni inžinjeri-urbanisti, koji, da bi GSP vozačima omogućili da što pre krenu, izlažu građane velikom riziku. Na Vidikovcu, putnici kao muve bez glave izleću iz prevoza i iza autobusa prelaze pepački. Često vozači uopšte ne stignu da reaguju iako idu 20-30 km/h. Ovde nije u pitanju ko ima prednost, nego ko može da reaguje u tako kratkm roku