Nastavak priče u slučaju brutalnog nokautiranje žene na NBG: Oglasilo se tužilaštvo, evo šta čeka napadača

Autor:

Hronika

03.10.2020

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom brutalnog napada radnika obezbeđenja M.M., koji je glavom nokautirao ženu A.M (49) oglasilo se Treće osnovno javno tužilaštvo koje navodi da će protiv muškarca biti podneta krivična prijava.

RepublikaFoto: Republika

Iz Tužilaštva su saopštili da se ovaj nemio događaj desio 20. septembra i da je policija obavestila dežurnog tužioca o slučaju napada na ženu. Kako u tom trenutku nije bio poznat stepen povrede oštećenje, naloženo je da tužilac postupa tek nakon što se obezbedi sva neophodna dokumentacija.

 

- Povodom događaja od 24.09.2020.godine kada su oštecenoj nanete teške telesne povrede, ukazujem da je policija referisala prijavljeno dežurnom tužiocu, no kako u tom trenutku nije bio određen stepen povrede kod oštenje, naloženo je da se po pribavljanju svega zatraženog informiše tužilac.Nakon tri dana od događaja policiji je oštećena dostavila medicinski izveštaj, naloženo je da se lice sasluša i da se podnese krivična prijava tužilaštvu zbog krivičnog dela "Teška telesna povreda iz člana 121 KZ". Nadalje, saopštavam da osumnjičenom nije određeno zadržavanje, s obzirom da nije prethodno osuđivan, niti je tužilaštvo naložilo da se podnese prekršajna prijava, kako se u medijima navodi - navode iz Trećeg osnovog tužilaštva.

Prema do sada dostupnim informacijama, A.M. je napadnuta od strane radnika obezbeđenja dok je pokušavala da pomogne uplakanom detetu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading