Otac zlostavljane devojčice nije mogao da izdrži, baba celo jutro plakala: Malčanski berberin počinio zverstvo kojim je unesrećio veliki broj ljudi

Autor:

Hronika

02.10.2020

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Prvi put sam saznao neke stvari, nisam mogao da slušam njenu priču tako da sam posle nekih pola sata napustio sudnicu", izjavio je danas otac devojčice koju je "Mlačanski berberin" brutalno zlostavljao krajem prošle godine.

RepublikaFoto: Republika
Hapšenje Ninoslava Jovanovića

Pred Višim javnim sudom u Nišu danas je nastavljeno suđenje Ninoslavu Jovanoviću zbog otmice i silovanja devojčice, saslušanjem žrtve užasnog zlodela.

Otac nesrećne devojčice je na pitanje kako se osećao, kazao je da je bio nervozan, ali da je prezadovoljan zbog njene izjave i kako se ona držala.

 

- Mnogo je teži dan bio za moju ćerku, a ona se izborila sa tim, dva i po sata je trajao razgovor sa sudijom i ja sam prezadovoljan što se njene izjave tiče. Dokazala je da je prejaka devojčica za njene godine - kazao je R. K. i dodao da očekuje da pravda bude zadovoljena i da Jovanović dobije doživotnu robiju.

Devojčicina baba, Z. S. kazala je da je celo jutro plakala, te da ne može više da izdrži svdeočenje svoje unuke.

 

Nastavak suđenja zakazano je za 14. oktobr u 11 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading